Femeile Credinţei

Just another WordPress.com weblog

FII PLIN DE CURAJ!

on April 13, 2009

„Împăratul mi-a zis: “Pentru ce ai faţa tristă? Totuşi nu eşti bolnav; nu poate fi decât o întristare a inimii.” Atunci m-a apucat o mare frică,  şi am răspuns împăratului: “Trăiască împăratul în veac! Cum să n-am faţa tristă, când cetatea în care sunt mormintele părinţilor mei este nimicită şi porţile ei sunt arse de foc?” Neemia 2:2-3

Aceste versete îmi aduc aminte de pilda talanţilor spusă de Domnul Isus (Mat.25:14-30), prin care ne este prezentat un om bogat, care după ce a dat robilor săi toată averea, le-a cerut acestora să investească banii primiţi cu înţelepciune.

Doi dintre slujitorii acestui om au procedat exact cum li se ceruse. Cel ce primise numai un talant, a făcut însă o groapă în pământ şi a ascuns acolo banii stăpânului său. Ştiţi de ce n-a investit acest slujitor banii primiţi? Pentru că i-a fost frică!

Frica este un mare duşman pentru copiii lui Dumnezeu, pentru că cel fricos nu poate să împlinească ceea ce i s-a cerut să facă.

Şi lui Neemia i-a fost frică atunci când a trebuit să dea un răspuns împăratului şi să-i ceară permisiunea să meargă la Ierusalim. Dar el a biruit această teamă şi i-a răspuns împăratului cu o deosebită îndrăzneală, fiindcă ştia că Dumnezeu îi pregătise această ocazie şi i-a deschis uşa pentru această conversaţie.

Mă întreb de câte ori şi noi nu reuşim să realizăm lucruri importante pentru Domnul, fiindcă suntem cuprinşi de frică?

Ţi-a fost vreodată teamă să împlineşti ceea ce ştiai că trebuie să faci?

Pentru că Dumnezeu vrea să fii plin de încredere, nu de teamă, fii gata să te rogi începând chiar de astăzi şi să-i ceri lui Dumnezeu să te întărească şi să-ţi dea putere, pentru a depăşi orice teamă.

Sursa: www.misiune.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: