Femeile Credinţei

Just another WordPress.com weblog

Numai Unul Capătă Premiul!

on October 10, 2009

La Golful Finlandez La sfârşit de August am avut posibilitate împreună cu soţul şi fiul meu să mergem la o conferinţă iniţiată de Christian Association la St. Petersburg pe tematica Plantarea Bisericilor. Au fost participanţi din mai multe ţări cu care ne-am împrietenit şi am învăţat mai multe despre experienţa altora fapt care m-a încurajat să continuu lucrarea pentru Dumnezeu şi oameni.

Un pasaj biblic la care am meditat în ultimul timp şi care mă ajută să iau seama bine cum fac lucrurile este de la 1Corinteni 9:24-27.  Deseori în viaţă ne pomenim că dorim să facem multe lucruri şi ne trezim că ma mult vorbim despre ele decât îndeplinim ceea ce ne-ar plăcea să facem. Ce zici despre tine? Realizezi anumite lucruri pe care ţi le pui ca scop, sau mui mult vorbeşti despre ele? Noi toţi putem vorbi mult despre cum să fii un părinte bun cu copiii, cum să fii o soţie bună, sau cum să fii un angajat devotat, dar în realitate ne străduim noi din plin să facem acestea? Pavel avea un mod de luptă în viaţa aceasta – el se purta aspru cu trupul său.  El avea  o disciplină şi era organizat în lucrarea sa.

Poţi vorbi mult cât de important este să împărtăşeşti despre credinţa ta în Isus, dar faci anumiţi paşi pentru aţ-i cunoaşte vecinii sau găsi timp pentru o conversaţie? De asemenea, ştii că este bine să faci sport, dar te organizezi ca să-l practici? Sau, doreşti mult să scrii o carte, dar încerci să scrii măcar zece minute câte ceva la weekend sau seara când ai o clipă liberă? Pentru a realiza ceva în viaţă este nevoie să te porţi aspru cu trupul tău, sau în limbajul mai modern aşi exprima astfel – să-ţi faci o agendă şi să te ţii de ea în mod organizat. Să încercăm dar cine vrea, căci doar numai unul capătă premiul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: