Femeile Credinţei

Just another WordPress.com weblog

Nevoie urgentă de rugăciune…

on March 17, 2010

Doar cu câteva minute în urmă am citit o ştire şocantă despre atacuri foarte violente asupra unor Creştin din Nigeria. Am tradus această ştire de pe site-ul https://www.be-a-voice.net şi o expun mai jos pe scurt:

În regiunea Plateau State, musulmanii etnici Fulani au atacat trei sate predominante Creştine de fermieri lângă  Jos, ucigând aproape 500 oameni. Reportajele aduc la cunoştinţă că în dimineaţa 7  Martie atacatorii au tăbărât asupra sătenilor  stropind acoperişurile caselor cu benzină dând foc la 75 de case în timp ce strigau “Allah Akbar.” Pe când locuitorii încercau să iasă din casele lor arzânde, ei erau îndată împuşcaţi şi măcelăriţi de către musulmanii în aşteptare. Cei care nu erau în stare să fugă – bolnavii, bătrânii, copiii şi mamele care duceau grija copiilor mici – au fost cei mai vulnerabili.
Statul Plateau din Nigeria este un stat predominant Creştin într-o ţară aproape în egalitate la număr de Creştini şi Musulmani. Minoritatea Musulmană a cerut control asupra unor părţi din regiune, ceea ce a dus la conflicte frecvente, conform Compass Direct News.
Comisarul Informaţiei de Stat Gregory Yenlong a confirmat atacurile care au avut loc în mare parte în satele  Dogo Nahawa, Zot şi Rastat.

Rugăm să vă rugaţi!

Reportaje din Nigeria indică despre unii supravieţuitori, în special tineri, care cer răzbunare faţă de Musulmani.

Rugaţi-vă ca Dumnezeu să intervină şi să stopeze acest ciclu de violenţă.

Rugaţi-vă pentru cei ce şi-au pierdut pe cei dragi ca să fie mângâiaţi prin pacea lui Cristostos iar guvernul Nigerian să înceapă să protejeze pe creştini.

Rugaţi-vă de asemenea pentru Musulmanii din Nigeria, ca să li se deschidă ochii ca ei să se întoarcă de la întuneric la lumină, de sub dominaţia lui Satan la Împărăţia lui Dumnezeu.

Să ne rugăm pentru organizaţia Voice of the Martyrs care ajută şi protejează Creştinii persecutaţi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: